مواد لازم:
• گوشت چرخ کرده: 400 گرم
• سیبزمینی پخته: 350 گرم
• پیاز رنده شده: یک سوم لیوان
• آرد سوخاری: نصف لیوان
• آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری
• زردچوبه: یک قاشق چایخوری
• تخممرغ: 2 عدد کوچک
________________________________________
روش تهیه:
ابتدا سیب زمینیهای پخته را با رنده ریز رنده میکنیم. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و همه را با هم چنگ میزنیم تا همه با هم خوب مخلوط شوند. سپس مایه کتلت را به مدت یک تا 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و به دست نچسبد. بهتر است کتلتها را خیلی کوچک درست کنیم و برای فرم دادن آنها در دست از دستکش استفاده کنیم. مایه را به شکل بیضیهای کوچک آماده کرده و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم. برای تزئین این کتلتهای کوچک از پوره سیبزمینی و گوجه فرنگی استفاده میکنیم.