بادام زمینی یکی از انواع آجیل هاست که دارای ارزش غذایی خوبی است به طوری که 700 گرم از این ماده غذایی حاوی 545 کیلو کالری بوده که بیشتر به دلیل وجود چربی بالای موجود در آن است.
مهمترین ترکیب موجود در بادام زمینی پروتئین قابل توجه موجود در آن است. میزان پروتئین در بادام زمینی 23 درصد است که به علت وجود اسیدهای آمینه ضروری ارزش خوبی دارد و همچنین حاوی 49 درصد چربی است که عمدتا از چربی های اشباع نشده است.
بادام زمینی دارای خواص ضد التهاب و ضد تب است.
همچنین میزان پتاسیم و فسفر قابل توجهی دارد و آنتی اکسیدان های طبیعی و ویتامین E موجود در این ماده غذایی به میزان 8 میلی گرم در صد گرم آن است که اثرات بسیار سودمندی در پیشگیری از آثار مخرب رادیکال های آزاد دارد و در تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بروز برخی سرطان ها موثر است.
بادام زمینی از مواد غذایی حساسیت زا است که استفاده آن در کودکان زیر یک سال ممنوع است و در افرادی که حساسیت های غذایی دارند نیز باید با احتیاط مصرف شود.
افرد بزرگسال نیز از مصرف زیاد بادام زمینی به دلیل وجود انرژی بالا خودداری کنند.
برای یادگیری مطالب بیشتر در حوزه کودک، در تلگرام با اکانت childhoodchildhood عضو شوید ودر اینستگرام با اکانت rooyeshetalaei ما را فالو کنید.